Átrium Park

Váci Út 45
Budapest

Átrium Park View1

Ingatlan Típus

Irodák
Ingatlan Méret
33 800 m²
Szabad Terület
356 m² - 3 938 m²
Értékesítés Módja
Kiadó
Szabad Terület
3938

LeírásIde Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

Ide Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

Az épületegyüttes öt nagyobb épületszárnyból áll. Ezek a Váci úti homlokzat, az azzal párhuzamos Angyalföldi úti homlokzat, a kettőjük által közrefogott további két épületszárny, valamint a Klapka utcai fronton végigfutó épületrészt jelentik. Az épületszárnyak összesen nyolc recepciónak adnak helyet. Mindegyik recepció külön belsőépítészeti koncepció alapján készül. A bejáratok színvilága és megvalósítása egy-egy elem vagy anyag használatára épül.

Az épületben két szint mélygarázs kapott helyet, így a vendégek parkolása is megoldott. A földszinten és az első emeleten kapnak helyet az üzlethelyiségek és az Átrium Park összes dolgozóját kiszolgálni képes étterem, egy kis kávézó és a konferencia terem. Erről a két szintről lehet bejutni az irodaház tornyaiba. Az irodaterek a másodiktól a hetedik szintig alakíthatók ki, a nyolcadik emelet tárgyalói és luxusétterme pedig reprezentációs célokat szolgál. Az építészeti elemként funkcionáló épületszárnyak önálló cégközpontok kialakítására is lehetőséget adnak.
Jellemzők

  • A parkosított belső udvar hangulatos kávézó terasza az ebédidő vagy a kávészünet eltöltésére vagy kötetlenebb megbeszélésre alkalmas
  • Nagy létszámú tárgyalások lebonyolítására biztosít exkluzív lehetőséget a tervezett 300 férőhelyes konferenciaterem
  • A munka mellett sportolási lehetőség is adott lesz a tervek szerint az Átrium Park fittnesz-központjában
  • Az Átrium Park szolgáltatásait egy ATM teszi teljessé, a létesülő üzletek pedig tovább színesítik a kínálatot


További információ Kevesebb
*Kérjük adja meg keresztnevét! *Kérjük adja meg vezetéknevét! *Kérjük adja meg telefonszámát! *Kérjük adjon meg egy élő email címet!
A Jones Lang LaSalle (JLL) a leányvállalataival és társult vállalkozásaival együtt globális ingatlanpiaci és befektetési szolgáltatásokat nyújt. Cégünk komolyan veszi a személyes adatok védelmének felelősségét.
Általában az alábbi célokból gyűjtünk személyes adatokat Önről:
  • A beérkező kérdések megválaszolása.
  • Hírlevelek, sajtóközlemények, blogok és egyéb kommunikációs anyagok eljuttatása az ügyfeleknek.
  • Az ügyfelek által kérelmezett anyagok letöltésének biztosítása.
Küldés
Added to Shortlist:
Loading