Budapest One

Boldizsár Út 1-3
Budapest

Budapest One View1

Ingatlan Típus

Irodák
Ingatlan Méret
67 000 m²
Szabad Terület
27 000 m²
Értékesítés Módja
Kiadó
Szabad Terület
2019 Q4

LeírásIde Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

Ide Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

A dinamikus formavilágú Budapest ONE Business Park Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakasza közelében épül meg, több ütemben. Magyarország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontjában naponta közel 165 ezren veszik igénybe a kelenföldi M4-es metróállomást, a regionális vasútállomást és a buszpályaudvart. Befejezését követően, a Futureal-csoport ikonikus irodaparkja elsőként fogadja majd a nyugati irányból, autóval vagy vonattal Budapestre érkezőket. A 68 000 négyzetméteres irodapark első üteme közel 25 000 négyzetméter bérelhető irodaterületet és 2 600 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltató egységet tartalmaz. A várhatóan 2019 második felében átadott első ütem is jelentős zöldfelületet, valamint 480 férőhelyes mélygarázst biztosít majd az épület több ezer dolgozójának. 

A Futureal-csoport az első ingatlanfejlesztő Európában, amely egyszerre három irodaház projektjére is megkapta a nemzetközi WELL Building Platina előminősítést, köztük a Budapest ONE Business Parkra. Az irodaparkot a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontok szerint tervezték és üzemeltetik majd. 
A Budapest ONE Business Park kiemelkedő szolgáltatási körét tovább erősíti Kelenföld és környékének folyamatos fejlesztése. Az irodaparktól csupán néhány percnyi távolságra épül az Etele Plaza, Magyarország harmadik legnagyobb (54 200 négyzetméter) bevásárló- és szórakoztató központja a Futureal-csoport fejlesztésében.

További információ Kevesebb
*Kérjük adja meg keresztnevét! *Kérjük adja meg vezetéknevét! *Kérjük adja meg telefonszámát! *Kérjük adjon meg egy élő email címet!
A Jones Lang LaSalle (JLL) a leányvállalataival és társult vállalkozásaival együtt globális ingatlanpiaci és befektetési szolgáltatásokat nyújt. Cégünk komolyan veszi a személyes adatok védelmének felelősségét.
Általában az alábbi célokból gyűjtünk személyes adatokat Önről:
  • A beérkező kérdések megválaszolása.
  • Hírlevelek, sajtóközlemények, blogok és egyéb kommunikációs anyagok eljuttatása az ügyfeleknek.
  • Az ügyfelek által kérelmezett anyagok letöltésének biztosítása.
Küldés
Added to Shortlist:
Loading