Raktár kiadó az Illatos úton

Illatos Út 9
Budapest

Raktár kiadó az Illatos úton View1

Ingatlan Típus

Ipari Ingatlanok
Ingatlan Méret
2 726 m²
Szabad Terület
883 m² - 2 726 m²
Értékesítés Módja
Kiadó
Szabad Terület
2726

LeírásIde Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

Ide Kattintva Megnézheti Térképen Az Ingatlant

Az ingatlan Budapesten, a IX. kerület intenzíven fejlődő ipari, logisztikai övezetében helyezkedik el. A terület a Soroksári útról kamionokkal is korlátozás nélkül megközelíthető, ugyanakkor a tömegközlekedése is kiváló: az 54-es busz megállója közvetlenül a bejárat előtt található.

Az ingatlan területén elhelyezkedő, korábbi építésű, 2 hajóból álló raktárépület  2010. évben felújításra került, valamint egy teljesen új építésű hajóval bővült, jelenleg tehát a raktárterületet 3 épülethajó alkotja. A raktárterület jelenleg nem fűthető, amennyiben erre igény merül fel, úgy további fejlesztéssel ez megvalósítható.

A raktárterületek magas teherbírású, műgyanta felületű padlóval rendelkeznek, belmagasságuk az adott hajó adottságainak megfelelően 5-8 m között alakul. Az épülethajók átjárhatók, ettől függetlenül valamennyi épülethajó külön, nagy méretű ipari kapuk által biztosított bejárattal rendelkezik. A raktárépület hátsó udvara, valamint észak-keleti oldalán előtető került kialakításra.

 
Jellemzők

A raktárépületet és az irodaépületet összekötő részben egy kisebb méretű kéziraktár, valamint a raktáros személyzet elhelyezését szolgáló öltöző, raktárosi iroda és a szociális helyiségek találhatóak.

A raktárban teherdaru került beszerelésre, valamit a bent lévő polcrendszerek is igény szerint bérbevehetők.

A raktárhoz kapcsolódóan egy 3 szintes irodaépület is található, amelyben akár a raktározáshoz kapcsolódóan, akár attól függetlenül irodahelyiségek bérelhetőek. A földszinten faburkolattal, üvegfalakkal kialakított, magas színvonalú irodák találhatóak, Az első és második emeleten középkategóriás, kultúrált, felújított irodák várják a leendő bérlőket.További információ Kevesebb
*Kérjük adja meg keresztnevét! *Kérjük adja meg vezetéknevét! *Kérjük adja meg telefonszámát! *Kérjük adjon meg egy élő email címet!
Küldés
Added to Shortlist:
Loading